Online schrijfprogramma - Boekschrijven.nl

Schrijfprogramma

Bijna iedereen heeft er wel een keer van gedroomd: een eigen boek schrijven! Wacht niet te lang, en neem nu de eerste stap om die droom waar te maken door een schrijfcursus te volgen!

Een boek schrijven.. doe je dat dan met pen en papier? Of al typend achter de computer?
It’s up to you! Wij bieden de schrijfcursus zowel online als offline aan! Zo kun je op iedere plek werken in je werkboek, of online bezig zijn met het schrijven van je boek.

De cursus

Om plezier te houden in het schrijven en resultaten te boeken kunnen we je één belangrijke tip meegeven: werk in stappen! Op deze manier voorkom je dat je verzandt in bergen werk en zorg je ervoor dat je de kwaliteit van je boek hooghoudt. En dat is natuurlijk het einddoel: een prachtig boek in handen houden dat je vol trots met de wereld kunt delen. Wij hebben alle stappen om een boek te schrijven voor je op een rij gezet in deze schrijfcursus, zodat jij de handvatten hebt om te beginnen óf door te gaan met jouw meesterwerk.

De perfecte basis

We leren je scherper kijken, zodat je een kei wordt in het verwoorden van jouw gedachten en geweldige personages en verhaallijnen kan bedenken en uitwerken. Je krijgt toegang tot alle 12 modules van het Schrijfprogramma, waarin je door middel verschillende opdrachten o.a. leert spanning aan te brengen in je boek en je schrijfstijl te vinden en te verfijnen.

Overzicht van de schrijfmodules

Stap 1: Beginnen met schrijven

Stap 2: Waarnemen en beschrijven

Stap 3: Personage bedenken

Stap 4: Personage tot leven brengen

Stap 5: Verhaallijn creëren

Stap 6: Autobiografisch schrijven

Stap 7: Onderzoek doen voor je boek

Stap 8: Spanning aanbrengen

Stap 9: Het juiste perspectief

Stap 10: Structuur en tijd

Stap 11: Schrijfstijl vinden en verfijnen

Stap 12: Uitgeven van je boek

Volg de online schrijfmodules
en maak een vliegende start met je boek!