Tekstredactie, boek en tekst redigeren

Tekstredactie en teksten redigeren

Daar ligt hij dan voor je: je eigen manuscript! Of misschien slechts een begin van je boek! Hoe ver je ook bent, het is nu al een resultaat om trots op te zijn! Maar toch lopen specifieke stukken tekst niet helemaal lekker of twijfel je over de spelling en/of opbouw van woorden of zinnen. Laat dan je tekst eens controleren en redigeren door een schrijfprofessional van boekschrijven.nl? Wij helpen je graag met het redigeren van je teksten en je boek! Een taalfanaat met een frisse blik ziet vaak fouten die je zelf niet meer ziet. Zelf lees je je tekst vele malen door, waardoor je ‘blind’ wordt voor (kleine) fouten. De tekstredactie van Boekschrijven ziet deze fouten wel! Taal- en stijlfouten, foutieve spelling en een onnatuurlijke (zins)opbouw worden zoveel mogelijk verbeterd, dan wel aangemerkt als aandachtspunt.

Is je manuscript gereed, dan zet je met de feedback van een redacteur de puntjes op de i. Wil je feedback op een deel van je manuscript, dan kun je de aandachtspunten toepassen in de rest van je verhaal. Dit bespaart je herschrijfwerk later in het proces.

Wat kost het redigeren van je tekst of boek?

Voor het redigeren van je tekst of je boek brengen wij de volgende kosten in rekening:
tot 2000 woorden: vast bedrag € 125,00
elk woord extra: 0,0125 per woord

Rekenvoorbeeld bij 15.000 woorden (op een A4’tje staan gemiddeld 350 tot 400 woorden):
€ 125,00 + (13.000 x € 0,0125) = € 287,50 incl. BTW.

Flaptekst/achterkant: € 125,00
Hierbij wordt de tekst qua grammatica en spelling gecorrigeerd en tevens ontvang je commerciële feedback (is de lezersbelofte helder?).

Spoedtarief <24 uur (bij beschikbaarheid van redacteur): toeslag 25%

De volgende stap zetten?
Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

[vfb id=15]

Ontvang gratis schrijftips

[vfb id=2]