Jolanda Pikkaart: de kleurrijke schrijfcoach

Jolanda Pikkaart: dé kleurrijke schrijfcoach

De enige schrijfcoach voor ondernemers die schrijven,
mindset en boekpromotie combineert,

zodat je boek en je business elkaar versterken.

Start hier met je boek!
Jij bent een ondernemer met een eigen verhaal.
Je wilt een boek schrijven met impact,
zodat de lezers nieuwe stappen zetten in hun persoonlijke of zakelijke succes.
Ik ben er voor jou en ga je helpen.

Jolanda Pikkaart

Mijn doel is eenvoudig, ik wil dat je:

 • jouw verhaal en kennis en ervaring deelt met de wereld via je boek;
 • je boek gaat schrijven en promoten;
 • mijn methode ontdekt die bestaat uit: schrijven, mindset en boekpromotie;
 • een boek schrijven en promoten ziet als een leerzaam en plezierig traject.

 

Dit betekent dat ik je op verschillende manieren kan helpen:

 1. Zet de eerste stappen voor je boek. Start met de gratis online training: ‘Start met je boek!’. Ontdek wat je nodig hebt om focus te houden bij je boek, je onderwerp te bepalen en te kiezen voor je ideale lezer.
 2. Werk aan de basis van je boek, het fundament door bijvoorbeeld de online Bootcamp ‘Schrijf de basis van je boek’ te volgen. Dit is hét programma voor jou als je met je boek in de startblokken staat en geld, tijd en energie wilt besparen…
 3. Wil jij hulp bij het halen van je deadline en commitment houden bij het schrijven van je boek? Kom dan in mijn Commitmentgroep. Er is elke week een schrijfwebinar, er zijn gastlessen van experts en natuurlijk geef ik heel veel schrijftips cadeau.
 4. Wil jij persoonlijke begeleiding bij het schrijven en het promoten van je boek? Plan dan een gratis boeksessie. Of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

 

Wij zijn een goede match als:

 • je behoefte hebt aan een gedegen boekplan dat je stap voor stap bij de hand neem;
 • je er klaar voor bent om je volop in dit boekavontuur te storten;
 • je met je boek start of halverwege bent vastgelopen;
 • je het commitment hebt om een goed boek te schrijven en te promoten;
 • je vooral waarde wilt geven in je boek;
 • je snapt dat een boek je meer klanten, omzet en media-aandacht gaat opleveren.

 

Wil jij met mij werken?

Een boek schrijven is een project. Soms zul je meedrijven op de flow van je verhaal, andere keren ga je nog liever strijken, de vuilnisbak legen of je btw-aangifte doen. Je moet nadenken over je onderwerp, je ideale lezer, de structuur, je verhaal en de publicatie. En dan vergeet ik de boekpromotie nog.

Zo’n project kan haast niemand alleen. Je hebt iemand nodig die met je meedenkt, je stimuleert, je frustraties begrijpt en oplossingen ziet. Of je een duwtje in de goede richting geeft als dat nodig is. Ik doe dat graag. Het is wel belangrijk dat we die verbinding voelen, dat er een klik is met jou als persoon en met het onderwerp van je boek. Want ik sta je bij in het hele boekproject, voor langere tijd. Daarom is onze eerste stap om persoonlijk kennis te maken.

Wat zeggen mijn klanten?

 

Wil je een boek schrijven? Jolanda is de perfecte schrijfcoach!
Jolanda heeft mij gecoacht bij het schrijven van mijn boek ’10 Gezonde werkgewoontes’. Ze is enorm betrokken en deskundig. Wil je een boek schrijven? Jolanda is de perfecte schrijfcoach voor je!”

Rogier van Hoorn

Auteur '10 Gezonde werkgewoontes'

Mijn boek is klaar dankzij de goede schrijfcoaching van Jolanda!
Ik wist niet hoe ik mijn verhaal op papier moest krijgen. Inmiddels was ik 3,5 jaar verder en nog was mijn boek ‘De kracht van diabetes’ niet af. Moedeloos werd ik daar van. Dankzij het programma van Jolanda formuleerde ik mijn ideale lezer en de structuur van mijn boek. Een boek schrijven doe je niet voor iedereen. Met een foto van mijn ideale lezer, op mijn bureau wist ik aan wie ik mijn verhaal vertelde. De structuur werkte ik uit in hoofdstukken en alinea’s. De alinea’s werkte ik uit aan de hand van 3 kernwoorden. 
Ik presenteerde mijn boek in het UMCG op 14 november 2016. Een fantastisch resultaat dankzij de schrijfcoaching van Jolanda!”

Ingrid Smit

Auteur 'De kracht van diabetes'

Ik raad Jolanda aan als schrijfcoach, vanwege haar eerlijke feedback.
Ze begrijpt heel goed wat jij wilt. Ze houdt van lekkere heldere communicatie en afspraak = afspraak! Ze heeft feedback gegeven op het concept van mijn boek ‘Stresspret.”

Jacqueline de Braal- Schouten

Auteur ‘Stresspret'

“Jolanda neemt je boek niet over, maar brengt het verder!
‘Uit een aantal interviews had ik zoveel interessant materiaal opgehaald dat de gedachte aan het schrijven van een boek werkelijk begon te leven. Toen ik eenmaal een paar hoofdstukken gereed had, wilde ik een professional laten kijken naar de stijl en de consistentie. Ik kwam bij Jolanda terecht omdat ik een boek wilde schrijven dat leesbaar is en (af en toe) ook luchtig. Zij was de juiste persoon op de juiste plaats: Zij stimuleert een directe schrijfstijl en kan een leuke anekdote of vondst waarderen. Haar feedback is to-the-point en ze geeft ook altijd suggesties mee om over na te denken. Jolanda neemt het boek niet over, maar brengt het wel verder!”

Vincent Alkemade

Auteur 'Wij zijn uniek!'

Hier lees je meer ervaringen van mijn klanten.

Wat is je volgende stap voor het schrijven van je boek? Meld je aan voor mijn gratis online training Start met je boek!