Over ons - Boekschrijven.nl

Welk boek wil jij schrijven?

Wij geloven dat iedereen een verhaal heeft, net als jij. En dat ook jouw verhaal het waard is om op te schrijven. Om andere mensen mee te nemen in jouw verzonnen wereld. Of omdat je ervaringen, je specifieke kennis of een levensles wilt delen. Om een boek te schrijven hoef je geen genie te zijn. Het is geen raketwetenschap. Als je het wilt, kun je het leren. Bij Boekschrijven.nl helpen we je met alle liefde bij het verwezenlijken van jouw schrijfdroom.

Over ons

Praten is zilver. Schrijven is goud.

Ontvang gratis schrijftips

[vfb id=2]
Sanne Visch

Sanne Visch

Redacteur

Sanne studeerde Communicatie en heeft een liefde voor de Nederlandse taal. Sanne heeft als drijfveer een ander succesvol te maken. Als redacteur is Sanne je eerste aanspreekpunt bij vragen! En stel ze gerust! Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Ons doel is jou helpen bij het waarmaken van je schrijfdroom. Sanne woont in Twente met haar man en twee kinderen. Ze heeft graag mensen om haar heen, maar ze kan ook genieten van een goed boek.

Denise Hulst

Denise Hulst

Schrijfcoach

Denise Hulst is bestseller auteur en ondernemer. Zij  helpt auteurs om meer boeken te verkopen en een inkomen te genereren rond, door en met hun boek. Ondernemerschap ontwikkelen en een stevig auteursplatform  opbouwen is de basis voor je succes.

Meer weten over Denise? Klik dan hier.

Jolanda Pikkaart

Jolanda Pikkaart

Schrijfcoach

De enige schrijfcoach voor ondernemers die schrijven, mindset en boekpromotie combineert, zodat je boek en je business elkaar versterken. Daarnaast begeleidt Jolanda fictie-schrijvers.

Meer weten over Jolanda? Klik dan hier.

Marjon Sarneel

Marjon Sarneel

Schrijfcoach

Marjon heeft zoveel ideeën voor schrijfcursussen dat ze de eerste online schrijfschool in Nederland heeft opgericht om alles in onder te brengen: Online Schrijfschool Marjon Sarneel (OSMS). Het aanbod groeit nog steeds.

Meer weten over Marjon? Klik dan hier.

Nanda Huneman

Nanda Huneman

Schrijfcoach

Bloggers, fantasten, boekenschrijvers, verhalenschrijvers, realisten, dichters, dromers, doeners. In de tien jaar dat ik nu werk als schrijfcoach, heb ik vele soorten schrijvers begeleid. Ik houd van die diversiteit en ben een coach die niet in vakjes denkt. Je hoeft niet te kiezen tussen proza en poëzie, luchtig en diepgaand en professioneel of persoonlijk, fictie autobiografisch. Gooi ze dwars door elkaar!

“Practice, practice, practice writing. Writing is a craft that requires both talent and acquired skills. You learn by doing, by making mistakes and then seeing where you went wrong.”
– Jeffrey A. Carver