Over ons - Boekschrijven.nl

Welk boek wil jij schrijven?

Wij geloven dat iedereen een verhaal heeft, net als jij. En dat ook jouw verhaal het waard is om op te schrijven. Om andere mensen mee te nemen in jouw verzonnen wereld. Of omdat je ervaringen, je specifieke kennis of een levensles wilt delen. Om een boek te schrijven hoef je geen genie te zijn. Het is geen raketwetenschap. Als je het wilt, kun je het leren. Bij Boekschrijven.nl helpen we je met alle liefde bij het verwezenlijken van jouw schrijfdroom.

Over ons

Praten is zilver. Schrijven is goud.

Ontvang gratis schrijftips

Sanne Visch

Sanne Visch

Redacteur

Sanne studeerde Communicatie en heeft een liefde voor de Nederlandse taal. Sanne heeft als drijfveer een ander succesvol te maken. Als redacteur is Sanne je eerste aanspreekpunt bij vragen! En stel ze gerust! Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Ons doel is jou helpen bij het waarmaken van je schrijfdroom. Sanne woont in Twente met haar man en twee kinderen. Ze heeft graag mensen om haar heen, maar ze kan ook genieten van een goed boek.

Denise Hulst

Denise Hulst

Schrijfcoach

Denise Hulst is bestseller auteur en ondernemer. Zij  helpt auteurs om meer boeken te verkopen en een inkomen te genereren rond, door en met hun boek. Ondernemerschap ontwikkelen en een stevig auteursplatform  opbouwen is de basis voor je succes.

Meer weten over Denise? Klik dan hier.

Jolanda Pikkaart

Jolanda Pikkaart

Schrijfcoach

De enige schrijfcoach voor ondernemers die schrijven, mindset en boekpromotie combineert, zodat je boek en je business elkaar versterken. Daarnaast begeleidt Jolanda fictie-schrijvers.

Meer weten over Jolanda? Klik dan hier.

Marjon Sarneel

Marjon Sarneel

Schrijfcoach

Marjon heeft zoveel ideeën voor schrijfcursussen dat ze de eerste online schrijfschool in Nederland heeft opgericht om alles in onder te brengen: Online Schrijfschool Marjon Sarneel (OSMS). Het aanbod groeit nog steeds.

Meer weten over Marjon? Klik dan hier.

David Mulder

David Mulder

Schrijfcoach

David houdt van schrijven met risico. Hij schaart zichzelf onder de intuïtieve schrijvers: schrijven zonder plan. Hij studeerde Literaire Vorming en geeft sinds 1999 schrijfles. Als schrijfdocent motiveert David jou om de veilige paden te verlaten. Hij geeft je de moed om de uitersten op te zoeken, zodat de vonken van jouw tekst spatten. David kijkt graag voetbal met zijn twee zoons. Hij kookt zonder recept, gewoon op gevoel. Hij zingt onder de douche en houdt van dansen.

Nanda Huneman

Nanda Huneman

Schrijfcoach

Nanda was de oceaan overgestoken en had de Himalaya beklommen. Ondanks het reizen miste ze diepgang. En dat kreeg ze door schrijven en mediteren te combineren. Als schrijfdocent inspireert Nanda je om jouw schrijfdroom serieus te nemen. Met haar kennis en inzichten laat ze zien dat schrijven nuchter, diepgaand én haalbaar is – ook voor jou. Nanda woont in Utrecht met haar vriend en hun zoontje. Ze houdt van schrijven, films kijken en je vindt haar ook in het theater.

Inez Risseeuw

Inez Risseeuw

Schrijfcoach

Toen Inez tien was zei haar buurman dat ze later schrijfster zou worden. Dat leek haar helemaal niks. Hele dagen achter een tafel zitten. Maar op school, als haar schoolwerk af was en ze iets voor zichzelf mocht doen, beleefde Inez avonturen die ze in het echt niet durfde ondernemen. Ze schreef zichzelf naar landen waar ze nooit zal leven. Ze werd kunstenaar, junk, zwerver, dierenverzorger, gevluchte Tsjech. Als schrijver kun je alles worden. Inez doorliep de kunstacademie in New York. En daarna de Schrijversvakschool in Amsterdam. Op dit moment werkt Inez aan haar roman over de Fluwelen revolutie. Als ze niet werkt, schrijft, leest of wandelt ze het liefst met haar hond langs de Kromme Rijn.

“Practice, practice, practice writing. Writing is a craft that requires both talent and acquired skills. You learn by doing, by making mistakes and then seeing where you went wrong.”
– Jeffrey A. Carver