Uitgeven van je boek, stap 12 van onze schrijfcursus - boekschrijven.nl

Stap 12 – Uitgeven van je boek

Welke manieren van uitgeven zijn er? En welke voor- en nadelen zitten er aan deze opties? Stap 12 gaat over het uitgeven van je boek.

Boekschrijven.nl | Online schrijfcursus stap 12

Over Uitgeven van je boek

We hebben niet allemaal dezelfde reden om te schrijven. De een ziet schrijven als een heerlijke tijdsbesteding zonder het doel om zijn of haar tekst door anderen te laten lezen. De ander schrijft vooral om (ooit) gelezen te worden, door zoveel mogelijk lezers. Stap 12: uitgeven van je boek is vooral bedoeld voor schrijvers die hun verhaal willen laten lezen door andere mensen. Je krijgt je boek op grofweg twee manier bij lezers:
– Laten uitgeven
– Zelf uitgeven

In deze stap zetten we de voor- en nadelen van beide opties voor jou op een rij. We helpen je bij het maken van de juiste keuzes én we geven je adressen van partijen waarvan wij verwachten dat ze je kunnen helpen bij de vervolgstap.

Tot slot kun je twee interviews beluisteren:
– interview met Willemijn Tillmans,
Acquirerend redacteur bij Uitgeverij Nijgh & Van Ditmar
– interview met Ilonka Reintjens, uitgever spanning bij uitgeverij The House Of Books

 

De volledige schrijfcursus online of offline


Op deze pagina kun je een losse module uit onze schrijfcursus aanschaffen. We snappen natuurlijk ook dat je liever de gehele cursus in één keer aan wilt schaffen, en of dat nou online of offline is, alles is mogelijk!

Schaf de gehele online cursus hier aan voor maar €89,-
Schaf hier de offline cursus (€119,-) aan en krijg het boek ‘Schrijf’ met 50 tips en tricks gratis!