Autobiografisch schrijven, stap 6 van onze schrijfcursus

Schrijfcursus – Stap 6
Autobiografisch schrijven

Hoe breng je jouw personage tot leven? Hoe zet je hem of haar in beweging? En lukt het maar niet om een personage van vlees en bloed te creëren? Stap 6 gaat over autobiografisch schrijven.

Boekschrijven.nl | Online Schrijfcursus stap 6

Over Autobiografisch schrijven

Je wilt al heel lang een boek schrijven over je eigen leven. Of je loopt rond met het plan om een roman te schrijven, gebaseerd op eigen ervaringen. Maar waar begin je? Hoe zorg je ervoor dat je je nog meer gaat herinneren? Hoe ga je om met de herinneringen die je hebt? Welke herinneringen kun je gebruiken? Welke niet? En hoe waarheidsgetrouw moet je zijn? Wat doe je als er andere mensen in je verhaal voorkomen die nog leven?

In Stap 6: autobiografisch schrijven krijg je antwoord op deze vragen. Je leert technieken om je herinnering aan te wakkeren, vast te leggen en om een zinvolle ordening aan te brengen in je herinneringen en ervaringen.
Stap 6 is niet bedoeld om als therapie te dienen. Over de therapeutische kant van het beschrijven van je leven krijg je wel wat algemene tips.

 

De volledige schrijfcursus online of offline


Op deze pagina kun je een losse module uit onze schrijfcursus aanschaffen. We snappen natuurlijk ook dat je liever de gehele cursus in één keer aan wilt schaffen, en of dat nou online of offline is, alles is mogelijk!

Schaf de gehele online cursus hier aan voor maar €89,-
Schaf hier de offline cursus (€119,-) aan en krijg het boek ‘Schrijf’ met 50 tips en tricks gratis!