Beginnen met schrijven, stap 1 van onze schrijfcursus - boekschrijven.nl

Stap 1 – Beginnen met schrijven

Twijfel zorgt ervoor dat je niet begint met schrijven. Kan ik het wel? Voeg ik wel iets toe? Hoe begin ik? Deze en andere vragen met betrekking tot het beginnen met schrijven worden in onze eerste module beantwoord. We laten precies zien hoe het schrijfproces werkt en hoe je ondanks twijfels toch begint én blijft schrijven.

stap 1: beginnen met schrijven

Over Beginnen met schrijven

Je loopt al een tijd rond met het verlangen om te beginnen met een boek te schrijven. Een familiegeschiedenis, een roman, een biografie. Of misschien wel een spannend verslag van je laatste reis. Je stelt je voor dat het heerlijk moet zijn: minstens één dag in de week achter je bureau of op een andere plek schrijven. Weg van werk en huis. Je in totale concentratie richten op een verhaal en langzaam verzinken in een andere wereld. Een wereld die je zelf bestuurt. Je hebt zelfs al een schrift gekocht. Of je hoeft alleen maar je computer aan te zetten. Maar je vindt nooit de tijd, want er is altijd wel iets dat voorgaat.

Je ontvangt module 1 – Beginnen met schrijven – uit onze schrijfcursus. In deze module laten we je zien hoe je, ondanks tijdgebrek of blokkades, toch aan het schrijven komt. Daarmee samenhangend leggen we een aantal dingen uit over het schrijfproces. Net als elke module uit onze online schrijfcursus bestaat ook deze eerste module uit theorie om te bestuderen, audiolessen waarin schrijfcoaches de inhoud van de les met elkaar bespreken en een aantal schrijfopdrachten om datgene wat je geleerd hebt direct in de praktijk te brengen.

 

De volledige schrijfcursus online óf offline

Op deze pagina kun je een losse module uit onze schrijfcursus aanschaffen. We snappen natuurlijk ook dat je liever de gehele cursus in één keer aan wilt schaffen, en of dat nou online of offline is, alles is mogelijk!

Schaf de gehele online cursus hier aan voor maar €89,-
Schaf hier de offline cursus (€119,-) aan en krijg het boek ‘Schrijf’ met 50 tips en tricks gratis!