De dag van de kleine schrijver - Boekschrijven.nl

Een kleine schrijver. We kunnen ons er allemaal wel iets bij voorstellen. Heel letterlijk moeten we het echter niet nemen. Want grote kans dat jij er zelf ook één bent. “Ik met mijn 1 meter 90?” Ja, zeker! Jij ook.

Een kleine schrijver schrijft vanuit een passie of verlangen en (nog) niet om commerciële redenen. Het is een manier van uiten. Een ietwat uit de hand gelopen hobby waar alleen vrienden en familie van weten. Om al deze schrijvers te eren en al die noeste arbeid te erkennen is 10 december sinds 2009 uitgeroepen tot de dag van de Kleine Schrijver.

Schrijfactiviteiten
Op deze dag is het de bedoeling dat ‘kleine schrijvers’ bij elkaar komen om activiteiten te ondernemen die met schrijven te maken hebben. Deze ontmoetingen worden georganiseerd door instellingen, instituten, stichtingen en verenigingen die zich met taal en schrijven bezig houden. Zo gaat in Concordia Enschede korteverhalenschrijver A.L. Snijders muzikaal en kunnen kinderen in Den Haag vanmiddag leren schrijven als een monnik.

Voor een totaaloverzicht van alle (online) activiteiten kun je terecht op de volgende website. 

Word ook een kleine schrijver!
Vier ook de dag van de kleine schrijver! Boek bijvoorbeeld je ticket voor hét schrijfevent van Nederland: Schrijf! 2017 of doe jezelf een cursus uit de vernieuwde Schrijf! Academy cadeau. Leer (weer) met plezier schrijven en word ook een kleine schrijver!

 

The following two tabs change content below.

Sanne Visch

Wij geloven dat iedereen een verhaal heeft, net als jij. En dat ook jouw verhaal het waard is om op te schrijven. Bij Boekschrijven.nl helpen we je met alle liefde bij het verwezenlijken van jouw schrijfdroom.

Laatste berichten van Sanne Visch (toon alles)