Schrijf! Academy - Boekschrijven.nl

Schrijf! Academy

Je droomt ervan een boek te schrijven. Je hebt zelfs al wat op papier staan. Of misschien al een heleboel! Maar een boek is het nog niet. Om het af te kunnen ronden ben je op zoek naar kennis, inspiratie en ‘boosts’ die je verder helpen. Dan ben je bij Schrijf! Academy van boekschrijven.nl aan het juiste adres. Wij geven jou, als schrijver in ontwikkeling, dat duwtje in de rug om door te gaan. We bieden je concrete kennis en support van ervaren schrijfcoaches, een plek om gelijkgestemden te ontmoeten (online én offline) en de tools om door te gaan. Zodat jij (weer) met plezier gaat schrijven!

PAKKETTEN

Om de Schrijf! Academy bereikbaar te maken voor iedereen, kun je instappen op drie niveaus die verschillen in intensiteit en investering. Bekijk hieronder de mogelijkheden en kies het niveau dat het beste bij je past.

Schrijf! Academy Basis

Wil jij inzicht in het schrijfproces en ontdekken hoe je ideeën voor jouw boek vindt én uitwerkt tot een verhaal? Neem dan deel aan de cursus Schrijf! Academy Basis!

MEER INFO   |   DEELNEMEN

Schrijf! Academy Plus

Wil jij binnen 6 maanden je manuscript gereed hebben? Met de cursus Schrijf! Academy Plus gaat het je lukken en heb je binnen een half jaar eigen binnenwerk in handen.

MEER INFO   |   DEELNEMEN

Schrijf! Academy Pro

Binnen een jaar je eigen boek in je hand? Met de cursus Schrijf! Academy Pro weet je zeker dat het je gaat lukken.      …………………………………………………………………………………………….

MEER INFO   |   DEELNEMEN

Ook zij schrijven hun boek

Wanneer zet jij de eerste stap?

“Mijn ervaring na 2 lessen is dat de schrijfcursus je prikkelt en je uitdaagt om je eigen teksten (en die van anderen) vanuit andere gezichtspunten te bekijken waardoor je opeens allerlei mogelijkheden ziet om je verhaal spannender en diepgaander te maken.” 

“Door de manier waarop de schrijfcursus is opgezet wordt je creativiteit gestimuleerd en krijg je als vanzelf ideeën om personen en situaties verder uit te werken. Mijn verhaal krijgt opeens een andere wending. Ik ga snel weer verder!” – Joke Geertsma

“Vorig jaar heb ik een andere cursus creatief schrijven gevolgd. Die prikkelde te weinig om echt te gaan schrijven, en was heel veel theorie.”

“Ik heb eerst uit nieuwsgierigheid de eerste drie stappen gelezen en kan niet anders zeggen dat ik er heel enthousiast van werd. De schrijfoefeningen in de eerst twee stappen zijn heel erg leuk om te doen, en daardoor ontstonden er leuke dingen.” – Kevin Leijten

jkrgrkth