Schrijf! Academy Pro - Boekschrijven.nl

Schrijf! Academy Pro

Binnen een jaar je eigen boek in je hand? Met de cursus Schrijf! Academy Pro weet je zeker dat het je gaat lukken.

 

Een sterke basis

Je krijgt toegang tot alle 12 modules van het Online Schrijfprogramma, waarin je door middel van audiolessen, videotrainingen en opdrachten o.a. leert spanning aan te brengen in je boek en je schrijfstijl te vinden en te verfijnen. Ook krijg je toegang tot het exclusieve ‘Vraag-en-Antwoord’ webinar en ontvang je tickets voor maar liefst drie workshops: ‘Redigeer je eigen boek’, ‘Zet je eigen boek in de markt’ en ‘De Opstelling’.

 

Inspiratie en teamwork

Eenmaal onderweg krijg je de kans om te leren van een ervaren schrijfcoach. Tijdens een Skype-afspraak krijg je feedback op maximaal 10 pagina’s van je manuscript en krijg je tools en inzichten die je concreet verder helpen. Daarnaast kun je altijd rekenen op de support en inspiratie van je medeschrijvers via online samenwerkdagen en de besloten Facebook-groep. Uiteraard staat ook het team van Boekschrijven.nl altijd voor je klaar. Als kers op de taart krijg je een ticket voor hét schrijfevenement Schrijf! 2017. Ontmoet je medeschrijvers en laat je inspireren door lezingen en workshops van o.a. schrijfster Judith Koelemeijer.

 

Het echte werk

Is je boek af? Dan zetten wij de puntjes voor je op de ‘i’. Wij regelen de opmaak van de cover en het binnenwerk voor je en zorgen dat je boek wordt voorzien van een ISBN-nummer. Vervolgens wordt je boek aangemeld bij Biblion de Koninklijke Bibliotheek Den Haag, waarbij de kans bestaat dat je boek wordt opgemerkt en bij enkele bibliotheken verschijnt! Uiteraard krijg je zelf ook het exemplaar thuis gestuurd. Je ontvangt van ons 20 gedrukte softcovers om met trots uit te delen aan vrienden en familie.

 

Neem nu deel aan de Schrijf! Academy Pro en maak je schrijfdroom waar!