Schrijf! Academy Plus - Boekschrijven.nl

Schrijf! Academy Plus

Wil jij binnen 6 maanden je manuscript gereed hebben? Met de cursus Schrijf! Academy Plus gaat het je lukken en heb je binnen een half jaar eigen binnenwerk in handen.

Een goed begin

Je krijgt toegang tot alle 12 modules van het Online Schrijfprogramma, waarin je door middel van audiolessen, videotrainingen en opdrachten o.a. leert spanning aan te brengen in je boek en je schrijfstijl te vinden en te verfijnen. Ook krijg je toegang tot het exclusieve ‘Vraag-en-Antwoord’ webinar en ontvang je tickets voor de workshops ‘Redigeer je eigen boek’ en ‘Zet je eigen boek in de markt’.

Samen je verhaal sterker maken

Eenmaal onderweg krijg je de kans om te leren van een ervaren schrijfcoach. Tijdens een Skype-afspraak krijg je feedback op maximaal 10 pagina’s van je manuscript en krijg je tools en inzichten die je concreet verder helpen. Daarnaast kun je altijd rekenen op de support en inspiratie van je medeschrijvers via online samenwerkdagen en de besloten Facebook-groep. Uiteraard staat ook het team van Boekschrijven.nl altijd voor je klaar.

Nog meer inspiratie!

Als kers op de taart krijg je een ticket voor hét schrijfevenement Schrijf! 2017. Ontmoet je medeschrijvers en laat je inspireren door lezingen en workshops van o.a. schrijfster Judith Koelemeijer.

Neem nu deel aan de Schrijf! Academy Plus en begin vandaag nog met je manuscript.