Volg de gratis online workshop! - Boekschrijven.nl

In de online schrijfworkshop op 24 januari krijg je vijf praktische tips van Nanda Huneman over hoe je je leven om kan zetten in een leesbaar en spannend verhaal of boek. Wil jij ook over je leven schrijven maar zoek je naar een passende vorm om dat te doen?

Tijdens deze workshop leer je over het schrijven in scenes en over het gebruik van fictie, metaforen en perspectief. Nanda vertelt hoe je je innerlijke en uiterlijke wereld levendig en herkenbaar op papier krijgt, zodat jouw ervaring daadwerkelijk aan kan komen bij de lezer.

Een Online Schrijfworkshop met handige tips en prikkelende creatieve schrijfopdrachten. Tijdens de workshop ga je meteen aan de slag, dus houd pen en papier bij de hand.

Deze workshop is een voorproefje van de lezing en de workshop die Nanda tijdens Schrijf! zal geven. Wees de eerste die de schrijfoefeningen uit haar aankomende boek over Levensfictie te horen krijgt.

Nanda Huneman
Schrijfster en schrijfcoach Nanda vertelt vanuit haar ervaring en vakkennis over diverse vormen van fictie die je tijdens het schrijven in kan zetten. Ze schreef het journalistieke reisboek ‘Weduwes worden niet verliefd’ en de roman ‘Fok’. Op dit moment werkt ze hard aan haar nieuwste boek over Levensfictie.

Inschrijven voor de Online Schrijfworkshop? Dat kan via https://boekengilde.webinargeek.com/van-leven-naar-verhaal

 

The following two tabs change content below.

Sanne Visch

Wij geloven dat iedereen een verhaal heeft, net als jij. En dat ook jouw verhaal het waard is om op te schrijven. Bij Boekschrijven.nl helpen we je met alle liefde bij het verwezenlijken van jouw schrijfdroom.

Laatste berichten van Sanne Visch (toon alles)