De kunst van het schrijven van een bestseller + Giveaway! - Boekschrijven.nl

Een sterk plot, dynamische verhaallijnen en personages waar je je zo mee verbonden voelt dat je van ze gaat houden of ze gaat haten. Elke bestseller kent wel één of meer van deze ingrediënten. Maar wat is er voor nodig om tot zo’n verhaal te komen? Tijdens Schrijf! 2017 krijg je de kans om de schrijfkunst te leren van Judith Koelemeijer

Judith Koelemeijer
Als winnares van o.a. de NS Publieksprijs, het Gouden Ezelsoor en de Zaanse Cultuurprijs voor haar boek ‘Het zwijgen van Maria Zachea’ weet Judith hoe je een verhaal moet neerzetten. Tijdens hét schrijfevent van Nederland vertelt ze je wat de ingrediënten zijn voor het schrijven van een geweldig boek en wat daar allemaal bij komt kijken. Na het interview met Judith krijg je de gelegenheid om zelf je vragen aan haar te stellen en te leren van de beste.

Giveaway
Nieuwsgierig naar Judith? Boekschrijven mag 3×2 exemplaren van de bestseller ‘Het zwijgen van Maria Zachea’ weggeven. Het enige wat je hoef te doen is op Facebook te laten weten wie jij dit boek zou gunnen. Tag hem of haar en maak allebei kans op een exemplaar!

> Doe mee aan de giveaway op de Facebookpagina van Boekschrijven! 

> Bestel je ticket(s) voor Schrijf!

 

The following two tabs change content below.

Sanne Visch

Wij geloven dat iedereen een verhaal heeft, net als jij. En dat ook jouw verhaal het waard is om op te schrijven. Bij Boekschrijven.nl helpen we je met alle liefde bij het verwezenlijken van jouw schrijfdroom.

Laatste berichten van Sanne Visch (toon alles)