10 april: Thriller-debuut Stem! - Boekschrijven.nl

In januari 2014 zat Marlen Beek-Visser nog in het publiek van het evenement Schrijf!, in januari 2015 trad zij er op als spreker en vandaag verschijnt haar thrillerdebuut Stem!Covermodel 2

Marlen viel al diverse malen in de prijzen met haar korte verhalen. Stem! is een thriller die je op het puntje van je stoel leest. Centraal in het verhaal staat een zangtalentenwedstrijd waarmee de hoofdpersoon koste wat het kost bekend wil worden. Een onderwerp waar nog niet eerder een boek over werd geschreven.

‘Ooit zag ik een filmpje van de Britse X-factor¹ waarbij iemand compleet door het lint ging nadat de jury kritiek op haar had,’ vertelt Marlen. ‘Dit vormde een van de inspiratiebronnen voor mijn thriller.’ De auteur vertelt dat ze met haar boek een kijkje wil geven achter de schermen van talentenjachten als The Voice. ‘De lezer volgt de psychologische ontwikkeling van de hoofdpersoon, die van een teruggetrokken eenling verandert in iemand die heel berekenend is en afgaat op haar doel.’ Marlen verwacht dat het boek veel mensen aanspreekt. ‘Er kijken miljoenen mensen naar The Voice en iedereen heeft een uitgesproken mening over talentenshows.’

In Stem! stelt de 28-jarige Trudy alles in het werk om mee te kunnen doen aan een talentenjacht. Ze woont alleen, heeft een weinig inspirerende baan, en vrijwel geen vrienden. Ze hoopt met haar deelname aan de talentenjacht Stem! een nieuw leven te krijgen en echt gezien te worden. Gaandeweg ontwikkelt ze een obsessieve belangstelling voor jurylid Senna, die ze beschouwt als de sleutel tot haar succes. Vastbesloten om het te maken in de artiestenwereld overschrijdt Trudy steeds meer grenzen. Maar wat als ze haar ultieme doel niet bereikt?

Vandaag, 10 april, vindt de officiële boekpresentatie plaats in boekhandel De Kler in Leiderdorp. Hier overhandigt de auteur om 19.00 uur het eerste exemplaar van haar debuut aan verfilmd thrillerauteur Judith Visser.

Stem!, thrillerCover Stem! def.

Auteur: Marlen Beek-Visser

www.marlenbeekvisser.nl

Uitgave: Uitgeverij Ellessy

ISBN: 978-90-8660-272-8

Het boek is verkrijgbaar in elke reguliere boekhandel en via internet.

 

The following two tabs change content below.

Sanne Visch

Wij geloven dat iedereen een verhaal heeft, net als jij. En dat ook jouw verhaal het waard is om op te schrijven. Bij Boekschrijven.nl helpen we je met alle liefde bij het verwezenlijken van jouw schrijfdroom.

Laatste berichten van Sanne Visch (toon alles)