Daag de schrijver in je uit! - Boekschrijven.nl

Het is iets waar je stiekem al jaren van droomt en waar je nou eens écht een begin aan wilt maken: je boek (af) schrijven!

Zie je het al voor je? Al je ideeën en fantasieën uitgewerkt in een dik manuscript waar je avonden en weekenden aan hebt gewerkt. Soms met veel plezier, soms met moeite en een traan. Maar het is het allemaal waard en hoort bij het schrijversleven waar je zo van droomt.

Wij helpen je graag op weg om deze droom meer bereikbaar voor je te maken. Door deel te nemen aan de Schrijf! Challenge 2016 ontvang je 10 dagen lang elke dag een praktische tip en inspirerende mail waarmee we je prikkelen om dagelijks 350 woorden te schrijven. Jij kiest zelf of je aan je boek werkt, een kort verhaal of gewoon lekker gaat vrij schrijven. Na deze 10 dagen heb je 3500 woorden op papier en geleerd hoe je o.a. een pakkende openingszin schrijft die je lezer niet meer loslaat, hoe je je personages sterk neerzet en hoe je door sterke dialogen een verhaal schrijft waar je u tegen zegt.

Omdat schrijven een eenzaam bestaan kan zijn moedigen we je aan om je ervaringen te delen met je medeschrijvers. Via de Challenge-groep op Facebook ontmoet je de mensen die ook aan de Schrijf! Challenge 2016 meedoen: de leukste plek om van elkaar te leren en aan te moedigen.

De Schrijf! Challenge 2016 start 5 december. Aanmelden kan heel gemakkelijk via www.boekschrijven.nl/schrijf-challenge-2016

 

The following two tabs change content below.

Sanne Visch

Wij geloven dat iedereen een verhaal heeft, net als jij. En dat ook jouw verhaal het waard is om op te schrijven. Bij Boekschrijven.nl helpen we je met alle liefde bij het verwezenlijken van jouw schrijfdroom.

Laatste berichten van Sanne Visch (toon alles)