Zullen we samen schrijven? Blog van Jolanda Pikkaart!

Zullen we samen schrijven?

Ik ben van slag. Het is moeilijk om mijn nieuwe ritme te vinden. De radio staat aan en ik check regelmatig het nieuws. Is er een persconferentie, dan klap ik mijn laptop dicht. Op social media lees ik weer een kritisch bericht over het huidige beleid. Het is veel teveel. En dan zitten we ook nog eens de hele dag met zijn vieren thuis. Hoe kan ik zo nog schrijven? Herkenbaar?

De mooie dingen

Laten we ons richten op de mooie dingen die gebeuren. Want die zijn er volop. En thuis kun je prima schrijven

Door te schrijven, krijg je meer overzicht en nieuwe inzichten. En als je je op andere dingen richt dan het nieuws over het coronavirus, leer je anders kijken naar jouw omgeving en situatie. Daarnaast is schrijven natuurlijk gewoon fijn en door je teksten te delen met anderen, maak je de wereld ook weer een beetje mooier. En dat laatste kunnen we nu zeker hard gebruiken.

Samen schrijven

Laten we samen schrijven… Manuscripten kan ik ook thuis lezen en met veel klanten communiceer ik toch al via Skype. Mijn workshop zet ik om naar online. Het is een uitdaging, twee ondernemers en twee pubers in een huis. Maar schrijven is een belangrijk onderdeel van mijn leven. Hoe zit dat bij jou?

#samenschrijven

Laten we ons niet alleen op het virus, maar ook op schrijven richten. Want misschien ben/werk jij nu ook thuis. Laten we we samen schrijven, wel lekker veilig, ieder op onze eigen plek. Gewoon omdat het fijn is. Zolang het nodig is dat we ons afzonderen, ontvang je elke dag van mij een schrijfoefening en kun je terecht in de Facebookgroep ‘Samen schrijven’. Zo heb je elke dag weer iets om naar uit te kijken…

Doe je mee?

Het is gratis en zo delen we samen iets moois. Je kunt schrijven voor je blog, boek of gewoon omdat het fijn is. Mis je een dag? Je kunt niet achterlopen, alleen maar samen schrijven. Een moment van de dag alleen voor jou.

Doe je mee? Klik hier! 

The following two tabs change content below.
Jolanda is een kleurrijke schrijfcoach, met de focus op non-fictie (ondernemers). Jolanda combineert schrijven, mindset en boekpromotie. www.jolandapikkaart.nl

Laatste berichten van Jolanda Pikkaart (toon alles)