Het eerste Selfpublishing Event van Nederland! - Boekschrijven.nl

Topsprekers op het gebied van selfpublishing in de Openbare Bibliotheek in Amsterdam

Selfpublishing wint terrein. Niet alleen onder amateurs maar ook onder gevestigde auteurs. De omzet uit Selfpublishing groeide in de periode 2012-2015 met 39% (bron: Boekmanstichting). Reden genoeg voor BoekenGilde om vanuit de Openbare Bibliotheek in Amsterdam het eerste Selfpublishing Event van Nederland te organiseren. Op zaterdag 22 juni staan onder andere publiciteitscoach Linda Graanoogst, selfpublishing expert Sanne Visch en ervaren selfpublishers Jaime Karreman, Nanda Roep en Henk-Jan Koershuis op het podium. Early Bird tickets voor het event kosten €79,-. Voor meer informatie klik hier>

Een vervolg op Schrijf!
Jarenlang organiseerde BoekenGilde, in samenwerking met Boekschrijven.nl, de landelijke Schrijf! evenementen voor (toekomstige) schrijvers in Nederland. Een logisch vervolg is dan ook dit Selfpublishing Event. Om al deze schrijvers te helpen bij de volgende stap: publicatie.


‘’Om als selfpublisher succesvol te worden is het van belang dat je elke stap op een professionele manier zet. Dit hoef je echter niet alleen te doen.’’

 

Programma met topsprekers
Gedurende het middagprogramma, van 12.30 t/m 17.00 uur, betreden verschillende professionals het podium. Er wordt gesproken over het selfpublishing proces, wat er nodig is om zelf een boek uit te geven, wat je kunt doen om succesvol te worden. Peter Hendriks, eigenaar van BoekenGilde, geeft een lezing over het uitgeven van een boek met een ondernemersbril op. Tijdens een panelsessie is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan ervaringsdeskundigen. Het event wordt gepresenteerd door Wendy de Wit, die met haar ervaring als spreker en werkgelukdeskundige het programma een inspirerende wending geeft.

Ontmoeten, inspireren en enthousiasmeren
Er is gekozen voor een intieme setting in de Openbare Bibliotheek in Amsterdam, met slechts 250 plaatsen. Op deze dag willen we een ieder die de droom heeft een eigen boek uit te geven dichter bij elkaar brengen. De dag werkt als een katalysator in de weg naar publicatie, een boost om het boek uit te geven!

Selfpublishing Event
Zaterdag 22 juni 2019
12.30 -17.00 uur
Openbare Bibliotheek Amsterdam, Oosterdokskade 143

Klik hier om je ticket te bestellen>

 

The following two tabs change content below.

Sanne Visch

Sanne studeerde Communicatie en heeft een liefde voor de Nederlandse taal. Haar doel is jou helpen bij het waarmaken van je schrijfdroom.

Laatste berichten van Sanne Visch (toon alles)