Premium Ticket Schrijf! 2015 + Schrijf!Dag - Boekschrijven.nl

Premium Ticket Schrijf! 2015 + Schrijf!Dag

Schrijf!DagWord een betere schrijver
Het premium ticket Schrijf! 2015 + Schrijf!Dag is bedoeld voor iedereen die zijn of haar schrijfambities een serieuze kans wil geven en wil leren van de beste schrijfcoaches.

Een dag waarop je alles wat je op Schrijf! 2015 leert in de praktijk brengt, waarop je je pen vlijmscherp te slijpt en de beste schrijver uit jezelf haalt.

Ons doel is om alle deelnemers naar een volgend niveau van schrijverschap te tillen.

Dit doen we door het delen van onze schrijfkennis in roulerende schrijfworkshops.

3 intensieve schrijfworkshops

  • Schrijfworkshop 1: Fantastische Personages met schrijfcoach Inez Risseeuw
  • Schrijfworkshop 2: Je Boek de Baas met schrijfcoach David Mulder
  • Schrijfworkshop 3: Creatieve Overvloed met schrijfcoach Nanda Huneman.

Wat leer je?
Aan het einde van de Schrijf!Dag weet je hoe je interessante personages bedenkt en ontwikkelt en hebt al een eerste opzet voor personages in jouw boek.

Je weet wat er komt kijken bij het schrijven van een boek en hebt diverse teksten geschreven waaraan je thuis verder kunt schrijven.

En je beheerst krachtige tools die je helpen om vol inspiratie te (blijven) schrijven en weet hoe je keer op keer jouw creativiteit aanwakkert.

Programma Schrijf!Dag

13:00 – 13:30 Inloop, gratis koffie & thee
13:30 – 14:30 Workshopronde 1
14:30 – 14:45 Pauze, gratis koffie & thee
14:45 – 15:45 Workshopronde 2
15:45 – 16:00 Pauze, gratis koffie & thee
16:00 – 17:00 Workshopronde 3
17:00 – 17:30 Ervaringen uitwisselen en vol kennis en schrijfZIN naar huis!

Leer van professionele schrijvers
Je krijgt les van de topschrijfcoaches van Schrijf! 2015 en Boekschrijven.nl. Iedere schrijfcoach heeft ruime ervaring in het geven van schrijfles en houdt zich dagelijks bezig met schrijven.

Inez Risseeuw: Inez bedacht al verhalen voor ze een pen kon vasthouden. Tijdens haar schrijfopleiding in New York ontdekte ze wat wel en wat niet werkt als je wil leren schrijven. Als schrijfcoach laat Inez jou zelf ontdekken hoe je een betere schrijver wordt.

David Mulder: David houdt van schrijven met risico. Hij schaart zichzelf onder de intuïtieve schrijvers: schrijven zonder plan. Hij studeerde Literaire Vorming en geeft sinds 1999 schrijfles. Als schrijfcoach motiveert David jou om de veilige paden te verlaten.

Nanda Huneman: Nanda was de oceaan overgestoken en had de Himalaya beklommen. Ondanks het reizen miste ze diepgang. En dat kreeg ze door schrijven en mediteren te combineren. Als schrijfcoach inspireert Nanda je om jouw schrijfdroom serieus te nemen.

Bestel direct je ticket
Tickets voor de Schrijf!Dag op zaterdag 24 januari 2015 zijn alleen verkrijgbaar in combinatie met een ticket voor Schrijf! 2015.

Heb je een vraag over de Schrijf!Dag, mail ons. We helpen je graag!

Datum: zaterdag 24 januari 2015
Tijd: van 13:00 tot 17:30
Deelnemers: maximaal 15 per workshopronde
Plaats: Boekschrijven.nl/Vergaderruimte-Utrecht.nl. Pieterskerkhof 23, Utrecht. Midden in de stad. Je kunt parkeren in Parkeergarage Springweg op 6 minuten lopen van de lokatie. Vanaf station Utrecht Centraal is het 10 minuten lopen.

Klik en bestel jouw tickets