Masterclass Levensfictie Schrijven - Boekschrijven.nl

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Masterclass Levensfictie Schrijven

7 april, 2017 @ 10:00 - 16:00

€150
– op basis van het nieuwe lesboek ‘Spelen met je leven’ van Nanda Huneman
 
Tijdens deze inspirerende en praktische masterclass leer je hoe je je levensverhaal om kunt zetten in een origineel, spannend en fictief verhaal. Tijdens deze masterclass licht Nanda haar boek op een persoonlijke en levendige manier toe, ga je meteen aan de slag met prikkelende schrijfopdrachten en ontvang je opbouwende feedback op je geschreven teksten.
 
Levensfictie is durven verzinnen, maar ook een kwestie van stijl en vorm

Je leert over het schrijven in beeldende scènes en over het gebruik van fictie, metaforen en perspectief. Nanda vertelt hoe je van jezelf een personage kan maken en hoe je jouw levensverhaal levendig en herkenbaar op papier krijgt, zodat jouw verhaal daadwerkelijk aan kan komen bij de lezer.

Over Nanda Huneman
Nanda Huneman (1976) is schrijfster, creatief schrijfdocent en schrijfcoach. Dit is haar derde boek. In haar roman Fok (2014) past zij de kunst van levensfictie schrijven toe. Met haar bedrijf Wonder-Word ontwikkelt zij sinds 2005 schrijfmethodes en begeleidt zij schrijvers op weg naar hun boek. Zij richt zich daarbij zowel op het helende en persoonlijke aspect van het schrijven als het vakmatige en kunstzinnige aspect.

The following two tabs change content below.

Sanne Visch

Wij geloven dat iedereen een verhaal heeft, net als jij. En dat ook jouw verhaal het waard is om op te schrijven. Bij Boekschrijven.nl helpen we je met alle liefde bij het verwezenlijken van jouw schrijfdroom.

Laatste berichten van Sanne Visch (toon alles)

Gegevens

Datum:
7 april, 2017
Tijd:
10:00 - 16:00
Kosten:
€150
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,
Site:
https://www.boekschrijven.nl/spelenmetjeleven/

Locatie

Utrecht
Lange Lauwerstraat
Utrecht, Utrecht 3512 VH Nederland
+ Google Maps