Veelgestelde vragen - Boekschrijven.nl

Veelgestelde vragen over onze schrijfcursus

Werkwijze

Mag ik risicoloos uitproberen?
Ja, daar doen we niet moeilijk over. We begrijpen dat je een grote aankoop liever eerst goed bekijkt. En dat werkt toch het beste als je de schrijfcursus thuis in handen hebt en door het materiaal kunt bladeren. We zijn 100% overtuigd van onze hoge kwaliteit en daarom krijg je de schrijfcursus risicoloos 14 dagen op proef. Zo kun je op je gemak bekijken of onze cursus voor jou is bedoeld. Ben je niet tevreden, stuur de schrijfcursus retour en je krijgt 100% van jouw geld terug. Zonder verdere vragen. Er zijn géén verzendkosten heen en terug (gratis verzending geldt alleen voor verzendingen binnen Nederland).
Moet ik al schrijfervaring hebben?
Nee, totaal niet. We hebben de schrijfcursus zo opgezet dat iedereen de cursus kan volgen, jong en oud, beginners en schrijvers die al wat ervaring hebben. Een groot deel van onze schrijfcursus gaat in op beginnen en blijven schrijven. Uit ervaring weten we namelijk dat veel (beginnende) schrijvers hier moeite mee hebben. Daarnaast leer je in heldere taal en zonder lastig jargon alle schrijftechnieken die je als (beginner) nodig hebt om je eigen boek te leren schrijven!
Hoeveel maanden duurt de schrijfcursus?
De schrijfcursus duurt zes maanden. Binnen deze periode moet je de cursus met schrijfcoach ook doorlopen. De cursus bestaat uit twaalf stappen. Dit betekent dat je iedere twee weken één stap doorloopt. Als je voor een schrijfcursus zonder feedback (zelfstudie) kiest, dan mag je er zo lang of kort over doen als je zelf wil.
Hoeveel tijd investeer ik per week?
Ga er vanuit dat je ongeveer drie uur per week met de schrijfcursus bezig bent. Als je wil kun je meer of minder tijd besteden door het maken van meer of minder schrijfoefeningen.
Wanneer kan ik starten?
Je kunt op ieder gewenst moment starten met de schrijfcursus. Bestel en je hebt jouw pakket binnen een paar dagen in huis waarna je lekker kunt gaan schrijven. Voor landen buiten Nederland geldt een langere levertijd, afhankelijk van het land. Neem hiervoor contact op met ons Service Team via onderstaand contactformulier.

Betalen

Hoe kan ik betalen?

Je kunt de schrijfcursus veilig en snel via iDeal betalen.

Zijn de verzendkosten altijd gratis?
Yes! Binnen Nederland is verzending altijd gratis. Zowel heen als terug. Woon je buiten Nederland dan betaal je wel verzendkosten afhankelijk van het land. Neem hiervoor contact op met ons Service Team via onderstaand contactformulier.
Mag ik in termijnen betalen?

Op dit moment is betalen in termijnen helaas niet mogelijk.

Verzenden en retourneren

Verzenden jullie buiten Nederland?
Tuurlijk, geen probleem. We vragen wel een bijdrage in de verzendkosten. Wil je weten wat verzenden naar het land van jouw keuze kost? Neem contact op met ons Service Team via onderstaand contactformulier. We helpen je graag verder.
Past het pakket door de brievenbus?

Nee, het is pakketpost en te groot voor de brievenbus. Je zult de schrijfcursus dus zelf moeten aannemen van de bezorger. Ben je niet thuis dan laat de bezorger een kaartje achter met instructies, zodat je het pakket kunt ophalen.

Hoe stuur ik de schrijfcursus retour?
Als de schrijfcursus niet bevalt, dan kun je deze retour sturen naar onderstaand adres. Er zijn wel een paar voorwaarden: 1: Er mag niet in de cursus zijn geschreven. 2: De schrijfcursus moet onbeschadigd retour worden gestuurd. Zowel de bewaardoos, het cursus- en werkboek, de usb-stick als de kaart. We nemen geen beschadigde cursus retour. 3: Stuur voorafgaand aan de retourzending een e-mail via onderstaand contactformulier en laat ons weten dat we een cursus retour krijgen. Vermeld hierbij duidelijk je naam en adresgegevens. 4: De kosten voor de retourzending betalen wij. Dit storten we op je rekening. Dit geldt alleen voor Nederlandse zendingen. Voor een retourzending buiten Nederland vergoeden we standaard € 6,75 verzendkosten. Retouradres: Cursusschrijven.nl Loevenhoutsedijk 351 3552XE Utrecht

Vragen over onze schrijfcursus?

Voor de mailers We helpen je graag bij al jouw vragen. Vul je vraag in en we geven je via e-mail een reactie.

Voor de bellers Laat je telefoonnummer achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.

Geef ook aan op welk tijdstip we het beste kunnen bellen, zodat we niet storen.

Boekschrijven.nl Javastraat 123 7512 ZE Enschede

redactie@boekschrijven.nl

faq

[vfb id=9]