Docenten - Boekschrijven.nl

Welk boek wil jij schrijven?

Wij geloven dat iedereen een verhaal heeft, net als jij. En dat ook jouw verhaal het waard is om op te schrijven. Om andere mensen mee te nemen in jouw verzonnen wereld. Of hen iets leren, een levensles die je graag wil delen.

Om je boek te schrijven hoef je geen genie te zijn. Het is geen raketwetenschap. Als je wil kun je het leren. In de schrijfcursus delen wij al onze schrijfkennis en helpen je met alle liefde bij het verwezenlijken van jouw droom: het schrijven van je eigen boek.

Sanne Visch

Sanne Visch

Redacteur

Sanne studeerde Communicatie en heeft een liefde voor de Nederlandse taal. Sanne heeft als drijfveer een ander succesvol te maken.

Als redacteur is Sanne je eerste aanspreekpunt bij vragen! En stel ze gerust! Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Ons doel is jou helpen bij het waarmaken van je schrijfdroom.

Sanne woont in Twente met haar man, dochter en zoon. Ze heeft graag mensen om haar heen, maar ze kan ook genieten van een goed boek. Sanne ziet het leven van de zonnige kant!

David Mulder

David Mulder

Schrijfdocent

David houdt van schrijven met risico. Hij schaart zichzelf onder de intuïtieve schrijvers: schrijven zonder plan. Hij studeerde Literaire Vorming en geeft sinds 1999 schrijfles.

Als schrijfdocent motiveert David jou om de veilige paden te verlaten. Hij geeft je de moed om de uitersten op te zoeken, zodat de vonken van jouw tekst spatten.

David kijk graag voetbal met zijn twee zoons. Hij kookt zonder recept, gewoon op gevoel. Hij zingt onder de douche en houdt van dansen.

Nanda Huneman

Nanda Huneman

Schrijfdocent

Nanda was de oceaan overgestoken en had de Himalaya beklommen. Ondanks het reizen miste ze diepgang. En dat kreeg ze door schrijven en mediteren te combineren.

Als schrijfdocent inspireert Nanda je om jouw schrijfdroom serieus te nemen. Met haar kennis en inzichten laat ze zien dat schrijven nuchter, diepgaand én haalbaar is – ook voor jou.

Nanda woont in Utrecht met haar vriend en hun zoontje. Ze houdt van schrijven, films kijken en je vindt haar ook in het theater.

Inez Risseeuw

Inez Risseeuw

Schrijfdocent

Toen ik tien was zei mijn buurman dat ik later schrijfster zou worden. Dat leek me helemaal niks. Hele dagen achter een tafel zitten. Maar op school, als mijn schoolwerk af was en ik iets voor mezelf mocht doen, beleefde ik avonturen die ik in het echt niet durfde ondernemen.

Ik schreef mezelf naar landen waar ik nooit zal leven. Ik werd kunstenaar, junk, zwerver, dierenverzorger, gevluchte Tsjech. Als schrijver kun je alles worden. Ik doorliep de kunstacademie in New York. En daarna de Schrijversvakschool in Amsterdam.

Op dit moment werk ik aan mijn roman over de Fluwelen revolutie. Als ik niet werk, schrijf of lees wandel ik het liefst met mijn hond langs de Kromme Rijn.